~TinggalKan Jejak Anda DisiNI~

Sabtu, 7 Mei 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

SALAM SEMUA..

Haha..hari ini fais masuk SEGMEN dari ABG BEN ASHAARI.First time plak tu join....ye la owg baru blaja berBLOG kan...bse la...



Korang nak join jugak pon boleh....tarikh tutup dia 9/5/2011 kul 10pagi...NAK JOIN KLIK SINI

Kepada pengunjung yang masuk blog fais nie,harap terhibur la dgn BLOG yang tak seberapa nie erk....


YEAZZAAAAA.........(^_^)





7 ulasan:

  1. MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

    Kalo free meh la jengok.. :)

    *Peace Yo! :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..
    Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

    Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

    BalasPadam
  3. salam perkenalan.....gegar may 2011...
    http://qaseh-ziera.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam kenal.. datang menggegar...

    BalasPadam
  5. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    http://geekzster.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. jerung datang singgah & jadi follower ke 36 =)

    BalasPadam
  7. Salam..jalan-jalan carik member :)

    BalasPadam

welcome™

 

~Sedekah Klik Untuk Saya~