~TinggalKan Jejak Anda DisiNI~

Khamis, 5 Mei 2011

PERJUMPAAN KAWAN LAMA

Hari ini fais nak bercerita tentang perjumpaan kawan-kawan lama yang dah lama x berjumpa..
kalau korang la,mesti rindu sangat2 kat member lama kn...?

kitaorang buat perjumpaan di KBMALL(Kota Bharu) aje....Jom tengok beberapa gambar kitaorang...

yeazzzaaaa....



Comel x diorang.???hehehe....



Adus....duk ngan sape la tu tuan punya blog....huhuhu..
tu kawan saya la.....jangan igt AWEKS saya...hik2...(saya tny saya jwb terus)



and then nie kawan2 lama saya jugak...ambik curi2 jew gambar diorang...
jgn mrah erk korang...


Sumer pompuan kan....saya sorang jew laki yang pergi...yang lain x dpt blik...sumer tgh belajar lagi...xpi x pe la...aslkan dpat berjumpa.....

Thanks kawan2 ku yang hadir tu....

TANPA KAWAN HIDUP KITA MESTI X TERHIBURKAN...

SO berkawan biar beribu,bermusuh jangan sekali...


SELAMAT TERHIBUR...(^_^)






1 ulasan:

  1. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    BalasPadam

welcome™

 

~Sedekah Klik Untuk Saya~